Masterclass Crisismanagement

BOB model

Jij wilt echt maar één ding als je wordt getroffen door een crisis: de crisis snel, veilig, effectief en adequaat het hoofd bieden. Maar hoe doe je dat? Het antwoord is: door middel van crisismanagement, vanuit een vooropgezet en geoefend plan en langs een universeel crisismanagementproces.

Crisisbeheersing

De Masterclass Crisismanagement is een crisistraining waarin het universele crisismanagementproces wordt uitgelegd en geoefend. Je leert werken vanuit je rol binnen het crisisteam, waarbij je gezamenlijk toewerkt naar het beheersen en oplossen van de crisis.

Voor alle niveaus

De Masterclass Crisismanagement is de beste crisistraining voor iedereen in het crisisteam. Zowel op strategisch niveau (bestuur en directie) als op tactisch niveau (management).

Alle aspecten komen aan bod

Het doel van de Masterclass Crisismanagement is om de deelnemers bekend te maken met alle aspecten van crisismanagement en hier praktische ervaring in op te doen. Omdat je maar beter goed voorbereid kunt zijn op iedere mogelijke crisissituatie, als mens en als organisatie.

Training in Amersfoort

De Masterclass Crisismanagement wordt, in verband met de benodigde faciliteiten, gehouden in ons Praktijkcentrum in Amersfoort.

Hoge koppeling theorie/praktijk

Je wordt getraind en geoefend in crisismanagement door middel van praktische theorie en een belevingsgerichte crisissimulatie.

Inclusief realistische crisisoefening

Voor de crisisoefening maken we gebruik van een generiek scenario naar keuze. Na afloop wordt de crisisoefening uitgebreid langs de verschillende rollen en taken geëvalueerd. Op een veilige en deskundige wijze, met oog voor alle doorleefde leermomenten.

Oefenen met regie op afstand

De crisissimulatie word uitgevoerd met onze unieke “regie op afstand”. Door middel van audio/visuele technieken wordt de crisisoefening door de docent en de voltallige cast & crew gevolgd vanuit een backstage & regieruimte. Er wordt gewerkt met een beeldregisseur, producer, responscel, observator/evaluator en een verantwoordelijke eindregisseur.

Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht