Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Masterclass BHV-Management (Coördinator BHV)

De Masterclass BHV-management is een tweedaagse opleiding. Alle aspecten van de bedrijfshulpverlening, zowel organisatorisch als beleidsmatig worden behandeld.
Deskundige docenten met een schat aan praktijkervaring, geven de training die bol staat van de praktische handvatten. Direct toepasbaar in uw eigen situatie.

Het programma is zeer gevarieerd en kent vele interactieve onderdelen. Na twee intensieve dagen – de eerste dag kent ook een avondprogramma – bent u volledig op de hoogte van alle ins en outs met betrekking tot het BHV-management. In het programma is ook de opschaling van operationeel via tactisch naar strategisch niveau opgenomen. Ofwel: opschaling naar crisismanagement en bedrijfscontinuïteitsmanagement (BCM).

CPE-credits

Op het Certificaat dat u na afloop als bewijs van deelname ontvangt, wordt het aantal uren vermeld waarmee u CPE-credits (indien van toepassing) aan kan vragen.

Op onze cursuskalender ziet u wanneer de eerstkomende tweedaagse Masterclass BHV-management staat gepland. Voor meer informatie klikt u achter de training op het pdf-icoontje.

Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht