Herhaling BHV Cursus

Open inschrijving en incompany

De herhalingstraining bedrijfshulpverlener (BHV) is een 1-daagse training. Werknemers die ongeveer een jaar geleden een BHV-training hebben gevolgd actualiseren hun kennis. De training herhaling BHV bestaat voornamelijk uit praktische oefeningen.

Deze 1-daagse herhaling of nascholing zoals deze training ook vaak wordt genoemd, is bedoeld voor BHV’ ers die maximaal een jaar geleden de laatste BHV-opleiding of herhaling hebben gevolgd. Het bestaat uit een intensief dagprogramma, waarbij het merendeel van de lestijd wordt gebruikt voor praktisch oefenen. Alle onderwerpen zoals behandeld in de basisopleiding komen aan bod, waarbij van bepaalde onderwerpen de kennis wordt verdiept.

Check hier het overzicht wat het verschil in Herhaling BHV en Herhaling BHV NieuweStijl is.

Via onze cursuskalender kunt u uw BHV’ers inschrijven. U ziet direct welke open inschrijvingen beschikbaar zijn.

Wilt u meerdere BHV’ers als groep opleiden op uw eigen locatie – incompany – en op een dag wanneer u het beste past? Neemt u dan contact op met onze afdeling Sales. Zij zijn bereikbaar op het rechtstreekse nummer 033 – 707 4795.

  1. Wat houdt de training Herhaling BHV in?

    De training herhaling BHV is, net als de andere BHV trainingen, opgesplitst in twee modules:

    1. Levensreddende handelingen, inclusief reanimatie en het veilig gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED)

    2. Bestrijding van een beginnende brand, inclusief alarmering, communicatie en ontruiming.

    Er wordt voornamelijk aandacht besteed aan praktijkoefeningen, zodat de deelnemer weer precies weet wat te doen bij een calamiteit of ongeval. Bij het afsluiten van de training met goed gevolg ontvangt uw werknemer de persoonlijke BHV-pas.

Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht