Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Brandslanghaspel

De brandslanghaspel is een efficiënt en betrouwbaar blusmiddel. De haspel moet onmiddellijk beschikbaar zijn. Veiligheid, montagegemak en ergonomie staan centraal. Een assortiment van 3 bladmaten, 4 slanglengten, 3 slangdiameters en 4 verschillende materiaalspecificaties biedt een oplossing voor alle denkbare toepassingen. Denkt u aan smalle haspels voor in gangen, automaten voor een snelle interventie en RVS haspels voor de foodsector.

De haspels worden geleverd inclusief montagesets. U zorgt voor het water. De haspels hebben een uniek slide-in systeem, wat een snel en eenvoudige montage mogelijk maakt. De afdichtingen zijn afgeschermd. Hierdoor kunnen beschadigingen worden voorkomen en is de juiste werking van de haspel gegarandeerd. De haspels hebben allemaal een CE-keur en voldoen aan de Europese norm EN 671-1. De haspels zijn voorzien van een Kiwa-keur.

  1. Gebruiksgemak en Kwaliteit, kostbare seconden maken het verschil

    Gebruiksgemak
    De brandslanghaspel is leverbaar met een automatische hoofdafsluiter. Dit zorgt voor een optimaal veilige situatie. Immers de hoofdkraan hoeft niet meer apart te worden opengedraaid. De afsluiter opent zich vanzelf nadat de haspel een omwenteling heeft gemaakt. Zo is de gebruiker verzekerd van watertoevoer bij gebruik van de haspel. Op cruciale momenten levert dit kostbare seconden op die het verschil kunnen maken.

    Uitstekende kwaliteit
    De haspels beschikken over een messing binnenwerk. Het haspelhuis is zodanig ontwikkeld dat de inwendige weerstand tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor zijn wateropbrengsten te realiseren die 10 to 45% hoger liggen dan de vereiste debieten in de norm EN671-1. Omdat een brandslanghaspel constant onder waterdruk kan staan, zijn de materialen en componenten ontworpen en geselecteerd op een zeer goede weerstand tegen roestvorming, vervorming, lekkage en slijtage.

Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht