Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Verbandmateriaal

Crisicom levert volledige verbandtrommels alsmede navullingen, afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie en RI&E.

Crisicom adviseert en levert diverse soorten verbandtrommels. Uitgangspunten zijn de werkomgeving inclusief de mogelijke letsels en verwondingen. Denk hierbij aan HACCP-richtlijnen. De inhoud van de trommel in een bedrijfskeuken is een andere dan die in een kantooromgeving.

Crisicom levert u de Resq-Assist Verbandkoffer.Resq-Assist wijst de weg naar de juiste hulp.Bij eerste hulp speelt tijd een cruciale rol. Een noodsituatie kan fataal zijn als de hulpverlener te lang naar de juiste hulpmiddelen moet zoeken. Uniek aan dit systeem is dat de hulpverlener met behulp van een eenvoudige wondenwijzer, wordt geholpen bij letsel de juiste diagnose te stellen en daarna de aanwijzingen volgt om de juiste hulpmiddelen te gebruiken. De kleuren in de wondenwijzer komen overeen met bakken en EHBO-middelen uit de koffer. Zo kan er in stappen met de juiste middelen hulp verleend worden.

Als aanvulling op de verbandkoffer levert Crisicom ook Burnkits. De kit is voor alle soorten verbrandingen (vloeistoffen, vuur, oppervlakte, straling, chemisch) te gebruiken. De Burnshield Burnkit is een brandwondenkit met meerdere Burnshield producten. De kit bestaat onder andere uit de Burnshield gel en kompressen en is geschikt voor het behandelen van zowel kleine als grotere brandwonden.

Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht