Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Reanimatie en AED (NRR)

De Nederlandse Reanimatieraad heeft lesmateriaal ontwikkeld voor een cursus Reanimatie en Automatische Externe Defibrillator (AED).

In deze 3 uur durende training leren de cursisten de basisvaardigheden van de reanimatie, het reanimatieprotocol. In combinatie met het gebruik van de AED. De training start met theorie waarin het ziektebeeld wordt besproken evenals het alarmeren, het veilig benaderen van het slachtoffer, het ABC-protocol en het reanimeren. Hierna worden de praktische vaardigheden ten aanzien van het optreden bij reanimeren geoefend.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor alle medewerkers van uw organisatie. Specifieke (medische) voorkennis is niet noodzakelijk

Crisicom werkt met door de NRR erkende BLS/AED instructeurs.

Het maximaal aantal deelnemers is 8 personen per groep.

  1. 6 minuten campagne van de Nederlandse Hartstichting

    6 minuten campagne van de Nederlandse Hartstichting
    De Nederlandse Hartstichting heeft op haar website de hartstilstand als een van haar speerpunten opgenomen.

    In een 6-Minutenzone bieden mensen binnen 6 minuten de juiste hulp bij een hartstilstand. Ze bellen 112, starten met reanimeren en zetten een AED in. Hiermee vergroot je de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk. Snelle hulp maakt het verschil tussen leven en dood.”

    6 minuten… Het is dus van het grootste (levens-)belang dat alle AED’s in Nederland 24/7 vrij toegankelijk zijn, zonder slot of code, en buiten aan de muur.

Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht