Maatwerkopleidingen

Maatwerkopleidingen en –nascholingen verzorgen wij voor een groep van minimaal 10 deelnemers.

De doelstellingen en inhoud worden voor het overgrote deel afgestemd op uw wens en de mogelijkheden die er zijn voor een opleiding of training op uw locatie. Uiteraard bewaken wij de minimale kwaliteit en praktische onderdelen van het maatwerk.

In een voorbespreking worden uw wensen en de hierbij passende mogelijkheden en randvoorwaarden doorgenomen. Daarna stellen wij een lesprogramma op maat op en ontvangt u een offerte.

Bij een nascholingsdag BHV kunnen wij bijvoorbeeld in het lesprogramma accenten leggen op incidenten of calamiteiten die in het laatste jaar hebben plaatsgevonden. We kunnen accent leggen op aandoeningen van collega’s of andere bijzondere zaken waar uw BHV’ers rekening mee moeten houden bij een eventuele inzet. Denk aan een collega met epilepsie, een minder valide collega of gasten met diabetes.

Specifieke risico’s op uw locatie kunnen aan bod komen tijdens het onderdeel brandbestrijding, communicatie en ontruiming bespreken en beoefenen. Zoals een brand in een serverruimte, de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen of een ontruiming waarbij niet-zelfredzame personen betrokken zijn. Ook nemen wij de actie- en leerpunten uit de laatste ontruimingsoefening mee in de nascholingsdag.

Zo geven wij vorm aan een leercyclus die gericht is op kwaliteit en afstemming van de inhoud op úw dagelijkse werkelijkheid.

Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht