Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

HG International

20-05-2018

“Crisicom is een partner voor HG International op het gebied van de BHV-organisatie. Zij kennen de noodzaak van ons bedrijf, zij weten wat er speelt. Crisicom is van het pragmatisch werken en begrijpt precies wat ik bedoel. Daarom kan HG uitermate bedrijf- en scenariospecifiek oefenen. Zij kunnen uitstekend de vertaalslag maken van scenario naar uitvoering.”

“Keer op keer hebben we heel sterk geschreven oefeningen en worden we door goede oefenleiders begeleid. Door het realistisch trainen, gecombineerd met de inzet van goede Lotussen en acteurs, blijven ook mijn BHV’ers gemotiveerd. De BHV-organisatie moet voorbereid zijn op elke situatie, moet stevig in de schoenen staan en daar móet je voor trainen. Als BHV’er moet je voorbereid zijn op jóuw stressmoment. Daarom moet je gelijk al weten, en van a tot en met z onmiddellijk in het hoofd hebben, wát je moet doen. Dus herhalen, herhalen, herhalen”

“Afspraken worden door Crisicom goed nagekomen. Het oefencentrum ziet er perfect uit en alle medewerkers zijn even hulpvaardig en correct. We hebben een meerjarenafspraak gemaakt, om alles goed in te plannen en zeker te stellen, mede ook voor het bevoegd gezag zoals de Arbeidsinspectie. Recent kreeg ons vluchtplan nog ‘een dikke duim’ van de Arbeidsinspectie!”

“Crisicom is oprecht geïnteresseerd in HG, bij hen ben je geen nummer. Zij hebben de expertise in huis om BHV naar een hoger plan te tillen, om mijn vraag om te zetten naar een passend aanbod. Anderen roepen wel eens dat ze vakkennis hebben en dan valt dat in de praktijk toch tegen. Hier niet. Voor mij is dit van groot belang om als H-BHV dagelijks in de praktijk mijn taak uit te voeren. Ik ben blij dat ik Crisicom heb gevonden.”

Kees Steur, vml. Hoofd BHV HG International Almere