Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Belastingdienst

02-07-2018

“Crisicom betekent voor de BHV van de Belastingdienst dat zij als instituut de juiste kwaliteit bieden in de specifieke opleidingen Hoofd BHV, Ploegleider BHV, receptie- en crisismanagementtraining. Crisicom voldoet volledig aan onze verwachtingen. Zij betekenen voor onze deelnemers heel veel. Uit evaluaties blijkt dat zij de aanpak, opzet, etc. van de opleidingen als zeer goed waarderen.”

“De kwaliteit die Crisicom biedt zit niet alleen in de inhoud maar ook zeker in de goede faciliteiten die zij hebben om de praktijkoefeningen in de opleidingen realistisch te benaderen. Deze faciliteiten hebben de meeste andere aanbieders niet. Wij doen niet direct maar indirect zaken met Crisicom. Dat deden wij de afgelopen vier jaar en zullen dat in de komende vier jaar weer met en bij hen doen. Al onze 200 Hoofden BHV en 60 ploegleiders volgen nog steeds naar tevredenheid de opleidingen. Deze worden door hen gewaardeerd met het cijfer 8,3 en dat mag toch zeer goed worden genoemd! Daarnaast volgen circa 50 crisismanagementteams jaarlijks een basis- of herhalingstraining.”

“Drie kenmerken op het gebied van Crisicom’s dienstverlening: kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken. Binnen ons netwerk bevelen wij Crisicom aan als een goede aanbieder van de eerdergenoemde opleidingen met een hoge mate van kwaliteit!”

Jules Henrotte, vml. Landelijk Coördinator BHV