Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

ArboNed

17-05-2018

“ArboNed levert haar klant een totaalpakket, gericht op gezond en veilig werken. ArboNed werkt hiervoor samen met diverse partners, waarbij het bieden van waarde én kwaliteit belangrijke aspecten zijn. Eén van de partners op het vakgebied van veiligheid is Crisicom.”

“Bij ArboNed weten we hoe mensen gezond aan het werk blijven in een veilige omgeving. Een RIE (risico-inventarisatie en -evaluatie) maakt de arbeidsrisico’s in een organisatie zichtbaar. Hierbij staat veilig werken centraal. Als specialist op het gebied van Risico-inventarisatie en evaluatie (RIE) ondersteunen we werkgevers onder andere bij het opstellen en afstemmen van een noodorganisatie. Dat vraagt om maatwerk, afgestemd op de situatie. Dit doen we graag in samenwerking met de specialisten van Crisicom. Een samenwerkingspartner met kennis die uitgebreide faciliteiten biedt. Een organisatie dat maatwerk levert, de puntjes op de i zet en flexibel is.”

“Als samenwerkingspartner is Crisicom voor ArboNed een uitstekende keuze. BHV-cursisten volgen de cursus bij Crisicom, en zijn tegelijkertijd klant van ArboNed. Om continu kwaliteit te kunnen bieden, evalueren we alle trainingen. Zo kunnen we tijdig – samen met Crisicom – zoeken naar een passende actie. Maar dat is bijna nooit het geval. Het is eigenlijk altijd vanzelfsprekend goed.”

Marco Leutscher, Senior consultant ArboNed