Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Gratis E-Learning & kennistrainer BHV en hulpverlening

2 november 2020 by in Nieuwsbericht

Gratis E-Learning & kennistrainer BHV en hulpverlening

02-11-2020

Het coronavirus heeft veel impact op de hele samenleving, waaronder de eerste hulpverlening. De gebruikelijke handelingen bij hulpverlening zijn opeens een risico geworden. Het RIVM raadt bijvoorbeeld aan om 1,5 meter afstand te houden van andere personen en de Nederlandse Reanimatie Raad heeft de reanimatierichtlijnen bij een circulatiestilstand tijdelijk aangepast. Wij snappen dat dit vragen kan oproepen bij BHV’ers. Als BHV’er speel je immers een belangrijke rol in de eerste hulpverlening. Juist nu. Wat zijn die richtlijnen en hoe ga je om met deze situatie?

E-Learning Hulpverlening tijdens de Coronacrisis
Daarom hebben wij voor al onze klanten een speciale e-learning module ontwikkeld: ‘Hulpverlening tijdens de corona crisis’. In deze e-learning geven we tips en leer je als BHV’er om veilig hulpverlening toe te passen, inclusief de aangepaste reanimatierichtlijn. Iedere video bevat handelingen en aandachtspunten voor de betreffende situatie.

Kennistrainer Eerste Hulp
Door gebruik te maken van de speciale EHBO kennistrainer kun je testen of je kennis nog up-to-date is. Let op! Deze kennistrainer is géén vervanging voor de BHV of EHBO herhalingstraining.

Interactieve modules BHV opengesteld
Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om een aantal online leermodules BHV te volgen. In deze modules worden verschillende thema’s behandeld met behulp van interactieve video en aanvullende theorie. Dit geeft een goed beeld van de Complete Interactieve BHV module.

Deze online modules zijn kosteloos en per direct beschikbaar in de online leeromgeving. Maakt je nog geen gebruik van de interactieve leeromgeving dan kan je deze volgen via deze link 

Door het volgen van deze module en kennistrainer hopen we duidelijkheid over de hulpverlening te geven en ben je als BHV’er goed voorbereid op een inzet. Mocht je vragen hebben of meer willen weten over de E-learning modules neem dan gerust contact op met sales@crisicom.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *