Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Bewust Veilig-dag – 30 maart

30 maart 2022 by in Nieuwsbericht

Bewust Veilig-dag – 30 maart

30-03-2022

Veilig en gezond werken is van ons allemaal en kan niet genoeg aandacht krijgen. 30 maart wordt hier extra bij stil gestaan tijdens de Bewust Veilig-dag. De Bewust Veilig-dag is een initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland. Honderden bedrijven -met name in de bouw- staan op deze dag op hun eigen manier stil bij bewust veilig en gezond werken.

Elk ongeluk is er één te veel, dat weten we allemaal. Maar onveilige gewoontes sluipen er maar al te snel in. Vooral als men even snel iets wil doen en de veilige optie net wat meer tijd of gedoe kost. Daarom is het belangrijk om bewust stil te staan bij veilig en gezond werken. En om daarop te blijven hameren. Daar worden we allemaal beter van. De Bewust Veilig-dag heeft daarom dit jaar als slogan ‘We blijven erop hameren’. In de Bewust Veilig-krant en de website leest u meer over de thema’s en de invulling van deelnemende organisaties.

Spijkers met koppen slaan met een gratis BHV-scan
Sla spijkers met koppen en besteed ook extra aandacht aan veilig en gezond werken. Plan bijvoorbeeld een gratis BHV-scan met één van onze accountmanagers. Zij helpen u graag inzchtelijk te maken waar uw BHV-organisatie staat ten opzichte van wet- en regelgeving. In slechts 15 minuten weet u wat heel goed geregeld is in uw organisatie en welke zaken nog aandacht verdienen.


Neem vrijblijvend contact op voor een gratis BHV-scan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *