•  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Basistraining Crisismanagement

Crisicom geeft de ‘Basistraining Crisismanagement’ als maatwerkopleiding.

Wij bieden deze training voor een voltallig CMT-team -en schaduwteam- aan op ons uniek ingerichte praktijkcentrum in Amersfoort. De training is bijzonder realistisch doordat deze als een complete, professionele televisieproductie - compleet met o.a. draaiboek, scripts en acteurs educatieve rollenspelen, is opgezet. Een trainer, waarnemer, regisseur-oefenleider en beeldregisseur begeleiden de training.

Meer informatie? Arnold van Dam, Sr. Consultant Crisismanagement beantwoordt graag al uw vragen. Mail naar arnold (at) crisicom.nl of bel naar zijn directe nummer: 033 - 707 4793.


Crisiscore is een door Crisicom ontwikkeld maturiteitsmodel voor crisismanagement.

Het crisisteam wordt aan de hand van objectieve meetpunten door een observator beoordeeld. In de puntentelling wordt rekening gehouden met een natuurlijke leercurve; vanaf het kennisnemen van de theorie, het in de praktijk brengen hiervan, het er vertrouwd mee raken naar het automatisch toepassen. Dit vertaalt zich naar de vier respectievelijke niveaus van de Crisiscore: Basis, Ervaren, Gevorderd en Expert.

Een logisch vervolg op de CMT-basistraining is een CMT-oefening bij u op locatie. Wat geleerd is, wordt in praktijk gebracht.

Speciaal voor u wordt een uiterst realistisch scenario ontwikkeld. Voorafgaand aan de oefening wordt de crisisruimte geprepareerd met verborgen camera's en microfoons. Wij werken samen met een professioneel televisieproductiebedrijf en, indien gewenst, met een bekende Nederlander die een gastrol vervult.

Met onze trainingen crisismanagement kunt u CPE-credits behalen voor behoud van de CISSP-certificering voor ISC2 informatiebeveiliging.

Na deelname en registratie staat op uw certificaat het aantal deelgenomen uren. Die gebruikt u om de CPE-credits aan te vragen.
Wanneer vooraf aangegeven, kunt u ook voor crisissimulaties CPE-credits behalen. Op uw certificaat vindt u de duur en evaluatie van de crisissimulatie.

  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht