Overzicht opleidingen bedrijfshulpverlening (BHV)

Crisicom biedt volledige programma's op het gebied van BHV-opleidingen en -trainingen. Van de 2-daagse Basis bedrijfshulpverlening tot en met een 2-daagse Masterclass BHV-management. In de linkerkolom treft u ons volledige aanbod aan. Per opleiding wordt aanvullende informatie gegeven.

Onder het overzicht met opleidingen worden de Oefeningen weergegeven. Van Prikkeloefening tot grootschalige ontruiming. Lees onze visie op ontruimen!

In de cursuskalender worden alle beschikbare opleidingen op basis van Open Inschrijving getoond. In één oogopslag ziet u precies welke opleiding nog open plaatsen heeft en indien gewenst, kunt u direct inschrijven op de opleiding van uw keuze. Open inschrijving is mogelijk op maar liefst 10 locaties met praktijkcentra door heel Nederland. Dus altijd ook dicht bij u in de buurt! Meer informatie over de opleiding en training vindt u achter de training, onder het kopje Info en het PDF-icoontje.

 

Mijn Crisicom uw handige online planningstoolVia de module Mijn Crisicom heeft u snel en simpel 24/7 toegang tot uw eigen klantgegevens. Handig door overzichtelijke en realtime informatie en... tijdbesparend!

 

 

 

 

 

Go To Top