Welkom KNMT

U bent doorgeleid vanaf de KNMT-website naar de website van Crisicom.

Welkom KNMT-lid, welkom bij Crisicom!

KNMT: Maatwerk BHV-trainingen
Brand, een patiënt met een hartstilstand of een bommelding. Het kan ook in uw praktijk voorkomen. Doet er zich een noodgeval voor, dan wilt u dat er adequaat wordt gehandeld. Voor uw eigen veiligheid, van uw team en uw patiënten. Door het opleiden van een bedrijfshulpverlener in uw mondzorgpraktijk geeft u daar invulling aan en voldoet u aan de wettelijke verplichting.

Crisicom heeft samen met de KNMT een bhv basiscursus en een herhaling bhv samengesteld, speciaal voor de tandarts(-specialist)en en medewerkers. Niet alleen het programma is afgestemd op de tandheelkundige praktijk, ook de instructeurs zijn speciaal geselecteerd vanwege hun medische achtergrond.

24/7 inschrijven via Mijn Crisicom
In de online ‘Mijn Crisicom’ omgeving ziet u een actueel overzicht van de beschikbare KNMT BHV cursussen. Na registratie voor een online account schrijft u zichzelf en/of teamleden eenvoudig en snel in voor uw training.

Voor KNMT-leden verzorgen wij in de volgende steden een BHV cursus: Amersfoort, Barendrecht, Bergschenhoek, Groningen, Hedel en Zwolle. Doorgaans op vrijdag, maar ook op donderdagavond of zaterdagochtend. Al naar gelang de vraag zal de kalender ook met regelmaat worden uitgebreid met nieuwe data en/of locaties.

Incompany training
Vanaf 7 cursisten biedt Crisicom ook incompany bhv trainingen aan. Geïnteresseerd in een training bij u in de praktijk? Neem gerust contact op met sales@crisicom.nl of bel tel.nr. 033 – 707 47 97 voor meer informatie.

KRT-punten
De BHV trainingen zijn gewaardeerd met KRT-punten. Indien deelnemer lid is van de KRT en de presentielijst heeft getekend, draagt de KNMT zorg voor het bijschrijven van de KRT-punten. Om de toewijzing van de punten mogelijk te maken deelt Crisicom de gegevens van de betreffende deelnemer met de KNMT.

Aanvullende dienstverlening voor KNMT leden
Naast de BHV cursussen bieden we ook incompany workshops ‘Reanimatie en AED in de tandartspraktijk’ en ‘Brand en ontruimen in de tandartspraktijk’ aan. Wilt u informatie of advies over de veiligheid in uw praktijk, bijvoorbeeld met behulp van een gratis BHV-scan? Neem dan contact op met mevrouw Hinrichs via 033 – 707 47 97 of per mail: sales@crisicom.nl

Overzicht aanbod workshops – en bhv trainingen voor KNMT-leden.

Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht