Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Verbandtrommel Amersfoort

Als bedrijf is het belangrijk om te beschikken over de juiste BHV middelen. Eén van deze middelen is de verbandtrommel. Ieder bedrijf dient minstens één verbandtrommel te hebben, die ook goed gevuld moet zijn. Als u iets uit de trommel haalt, is het dus belangrijk dat dit wordt aangevuld. Bij Crisicom leveren we volledige verbandtrommels in Amersfoort. Hierbij hoort ook de navulling, afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie. Het kan namelijk voor ieder bedrijf verschillen welke verbandtrommel het meest geschikt is. Zo heeft een restaurant bijvoorbeeld een andere verbandtrommel nodig dan een kantooromgeving.

Resq-Assist

Maar welke verbandtrommel is geschikt voor u? Daar helpen wij u graag bij! Samen kijken we naar de HACCP-richtlijnen die voor uw bedrijf gelden en zoeken we een geschikte verbandtrommel in Amersfoort. We bieden verbandtrommels van Resq-Assist aan. Het fijne aan deze verbandtrommels is dat ze een wondenwijzer hebben. Dit helpt bij het stellen van de juiste diagnose. Vervolgens geeft die ook aanwijzingen welke hulpmiddelen juist zijn om de wond te behandelen. De kleuren van de wijzer komen overeen met de bakken en EHBO-middelen uit de koffer. Als aanvulling leveren we ook nog Burnkits. Deze zijn geschikt voor alle soorten verbrandingen.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf in Amersfoort met onze verbandtrommel!

Bent u geïnteresseerd geworden in de verbandtrommel van Crisicom voor uw bedrijf in Amersfoort? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt verbandtrommels en alle anderen middelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Verbandtrommel Amersfoort

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)