Verbandkoffer Amersfoort

Binnen een bedrijf kunnen meer ongelukken gebeuren dan dat u in eerste instantie misschien zult denken. Stel je voor dat iemand tijdens de lunch in zijn of haar vinger snijd, het is dan belangrijk dat er juist wordt gehandeld en dat er middelen zijn om de vinger te verbinden. Dit kan beginnen met een pleister maar het kan ook zo zijn dat er een drukverband nodig is. Als bedrijf of organisatie in Amersfoort dien je daarom ten alle tijden over minstens 1 verbandkoffer te beschikken. Bij Crisicom voorzien wij u graag van deze verbandkoffer, inclusief navulling.

Resq-Assist

Het is belangrijk om te kiezen voor de juiste verbandkoffer. Zo moet u een andere verbandkoffer in een restaurant dan in een kantooromgeving. Bij Crisicom helpen wij u bij het kiezen van de juiste verbandkoffer in Amersfoort. We bieden de koffers van Resq-Assist, deze koffers hebben wondenwijzer die het makkelijker maakt juist te handelen. De wondenwijzer helpt bij het stellen van een diagnose en de juiste behandeling hiervan. Op de wondenwijzer zijn kleuren te zien, die overeen komen met bakken en EHBO-middelen uit de koffer. Als aanvulling op de Resq-Assist verbandkoffer bieden we de Brandwondenkit, deze is geschikt voor de behandeling van alle soorten verbrandingen.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf in Amersfoort met onze verbandkoffer!

Bent u geïnteresseerd geworden in de verbandkoffer van Crisicom voor uw bedrijf in Amersfoort? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt verbandkoffers en alle anderen middelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Verbandkoffer Amersfoort

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)