Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Stappenplan crisismanagement

Crisis is een onverwachte gebeurtenis die zich plots voor doet. Als bedrijf wil je zo snel mogelijk van de crisis af en zorgen dat alles weer goed loopt. Om zo snel mogelijk de crisis te verhelpen is er crisismanagement. Bij crisismanagement wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost en alle schadelijke gevolgen bestreden. Dit gebeurt allemaal met een crisisteam. Het crisisteam volgt een stappenplan tijdens de crisismanagement.

Het stappenplan

Stap 1 van het stappenplan crisismanagement is de bewustwording hierin worden vragen gesteld als; hoe belangrijk vinden zij de veiligheid van mensen ten tijde van een crisis? Tijdens stap 2 vindt er een risico-inventarisatie plaats. Stap 3 is de beleidsvorming dit is een taak voor het bestuur. In stap 4 komen we bij de planvorming hier kijken we hoe we de crisis zo efficiënt mogelijk kunnen beheersen. Bij stap 5 zal het crisisteam worden opgeleid door middel van trainingen en oefeningen. Tot slot vind bij stap 6 de evaluatie plaats en bij stap 7 de toetsing.

 Maak crisismanagement makkelijker met een stappenplan!

Wilt u hulp bij het maken van uw stappenplan crisismanagement? En wilt u meer weten over de crisistrainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een uitgebreid productportfolio ontwikkeld op het gebied van crisismanagement en crisiscommunicatie. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Stappenplan crisismanagement

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)