Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Plotter crisismanagement

Tijdens een crisissituatie is directe actie vereist, omdat de gebeurtenis niet meer volgens normale routines kan worden opgelost. Het inschakelen van crisismanagement is dan belangrijk. Een essentieel onderdeel hiervan is de plotter crisismanagement, de plotter Zorgt ervoor dat het verwerken van de belangrijkste informatie gestructureerd zal verlopen. Hiermee borgt de plotter de actuele informatiepositie van het crisisteam.

De plottertraining

Om ervoor te zorgen dat de plotter zijn taken op de best mogelijke manier uitvoert, wordt de plotter opgeleid en getraind in een korte plottertraining. Deze training bestaat uit ongeveer één dagdeel en kan op de eigen locatie plaatsvinden. Tijdens deze training zal plaats vinden samen met de andere plotters. De training is ervoor om te zorgen dat de plotter gestructureerd te werk kan gaan met de belangrijke informatie. Deze informatie moet worden gedeeld in een centraal overzicht zodat het zichtbaar is voor alle crisisteamleden. Tijdens de training zal verteld worden hoe de informatie in het centraal overzicht moet worden gezet. De taak van de plotter wordt vaak opgenomen door bijvoorbeeld directie- of afdelingssecretaressen, bestuur ondersteuners of BCM-coördinatoren, deze zijn namelijk al gewend snel te notuleren, en weten hoe de organisatie in elkaar zit.

 

Volg uw plottertraining via Crisicom

Bent u geïnteresseerd geworden in plotter crisismanagement en de crisistrainingen en oefeningen die van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een uitgebreid productportfolio ontwikkeld op het gebied van crisismanagement en crisiscommunicatie. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Plotter crisismanagement

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)