Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Plotsysteem

Een crisissituatie dient ten alle tijde zo snel mogelijk te worden opgelost. Om dit zo snel mogelijk te doen zijn er een aantal hulp middelen die het makkelijker kunnen maken. Waaronder het plotsysteem. Het plotsysteem Crisiskit biedt direct inzicht in wat er is gebeurd, wie er zijn betrokken, welke besluiten zijn genomen, welke acties zijn uitgezet en hoe er wordt gecommuniceerd. Hiermee doet het plotsysteem recht aan de informatiebehoefte van alle crisisteamleden.

De Crisikit

Bij Crisicom bieden we de beste vorm van het plotsysteem aan. Ons plotsysteem genaamd Crisikit, is een handige koffer waarin verschillende onderdelen overzichtelijk zijn opgeborgen. Hierdoor is Het plotsysteem uiterst flexibel en betrouwbaar. Het is dan ook een essentieel instrument bij het effectief beheersen van de crisissituatie. Ons plotsysteem is ontwikkeld met oog op flexibiliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het kan worden geleverd als een compleet pakket, inclusief de benodigde hardware, software en training. Bent u benieuwd geworden wat het plotsysteem in uw situatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Maak gebruik van een plotsysteem tijdens crisismanagement

Bent u geïnteresseerd geworden in het plotsysteem tijdens een crisissituatie? En wilt u meer weten over de crisistrainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een uitgebreid productportfolio ontwikkeld op het gebied van crisismanagement en crisiscommunicatie. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Plotsysteem

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)