Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Plotsysteem crisismanagement

Het plotsysteem crisiskit is een uitermate doordacht product. Het is bedoeld om beschikbare informatie tijdens de crisis te structuren en overzichtelijk te maken voor alle crisisteamleden. Tijdens de ontwikkeling van het plotsysteem voor crisismanagement is gebruik gemaakt van een combinatie van technieken. Uiteindelijk is het plotsysteem ontstaan uit “Cockpit Resource Management” (CMR) en “Mindmapping”. Bij het plotsysteem wordt namelijk gebruik gemaakt van gekleurde flipovervellen in verschillende rubrieken. Verder is het gebruik van het plotsysteem Crisiskit mede gebaseerd op technieken uit de neurowetenschap en hoe ons brein informatie verwerkt.

Een handzame koffer

Het plotsysteem is bijzonder flexibel en betrouwbaar, omdat het altijd en overal toepasbaar en bruikbaar is, zonder afhankelijk te zijn van stroom, systemen, netwerk of internet. Crisicom levert het complete plotsysteem CrisiKit in een handzame koffer, waarin verschillende onderdelen overzichtelijk zijn opgeborgen. Hierdoor kan het plotsysteem altijd en overal ingezet worden, zonder beperkingen qua tijd of locatie. Bij Crisicom raden we het plotsysteem voor crisismanagement dan ook zeker aan, zodat u uw crisissituatie zo snel mogelijk kunt oplossen.

Maak gebruik van een plotsysteem tijdens crisismanagement

Bent u geïnteresseerd geworden in het plotsysteem tijdens een crisissituatie? En wilt u meer weten over de crisistrainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een uitgebreid productportfolio ontwikkeld op het gebied van crisismanagement en crisiscommunicatie. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Plotsysteem crisismanagement

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)