Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Ploegleider Amersfoort

Binnen een groot bedrijf of organisatie kan het zijn dat er verschillende ploegen BHV’ers aanwezig zijn. Als dit het geval is, is het ook belangrijk om te beschikken over ploegleiders. De ploegleiders geven leiding aan een ploeg BHV’ers tijdens een inzet van de BHV bij incidenten of calamiteiten. Bij Crisicom bieden wij de basisopleiding en herhaling voor de ploegleider binnen uw bedrijf of organisatie in Amersfoort en omstreken.


Realistische oefeningen

Voordat u kunt beginnen met de basisopleiding ploegleider BHV in Amersfoort en omstreken, dient u in beschikking te zijn van een geldig certificaat of diploma van de basisopleiding BHV. Tijdens de training voeren we realistische oefeningen uit die ervoor zorgen dat de ploegleider juist wordt voorbereid. Na twee dagen en een week ertussen wordt de cursus afgesloten met het evalueren van de praktijkoefeningen. Mocht u tijdens de inzet van BHV niet mee gaan met uw BHV’ers ter plaatse maar blijft u op een centraal punt vanaf waar u de BHV’ers aan stuurt. Dan kunt u beter kiezen voor de opleiding operationeel leidinggeven. Heeft u nog vragen over welke training of cursus in uw situatie het meest geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op!

Voorzie uw BHV’ers van een ploegleider

Bent u geïnteresseerd geworden in de basisopleiding tot ploegleider in Amersfoort en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Ploegleider

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)