Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Over ons

Crisiact.

Onze kernwaarden: Betrouwbaar, betrokken, bevlogen
Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij komen onze afspraken na om een servicegerichte en betrouwbare samenwerkingspartner te zijn. Voor u en met u, in een langdurige relatie, dat is onze kracht. Crisicom is in elk opzicht nauw betrokken en ondersteunt u om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een eventuele calamiteit of crisissituatie, met behulp van film- en theatertechnieken en de professionele trainingsacteurs van Crisiact.

Graag denken wij mee over de introductie, toepassing en acceptatie van alle maatregelen binnen uw organisatie. Of dit nu crisismanagement of bedrijfshulpverlening betreft. Wij kijken verder dan alleen de levering van diensten of producten. Het moet aansluiten op wat uw organisatie nodig heeft. Samen kijken we welke oplossing het beste past bij uw situatie en risicoprofiel en uiteraard ook bij uw budget.

Wilt u ook kunnen rekenen op onze kernwaarden? Waarden die organisaties die u voorgingen ons hebben toebedeeld? Professioneel, deskundig, meedenkend, bekwaam, onderscheidend, resultaat- en ontwikkelingsgericht en… we hebben plezier in ons werk! Voor vragen neem contact met ons op.