Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Ontruimoefening Utrecht

Gelukkig kan een echte ontruimoefening niet vaak worden geoefend, en leren we het ook niet door ritme. Het komt namelijk gelukkig niet vaak voor. Maar het is echter wel belangrijk om goed voorbereid te zijn mocht er een echte ontruiming van een gebouw nodig zijn. Daarom bieden we bij Crisicom een ontruimoefening in Utrecht aan. Tijdens onze ontruimoefening leren BHV’ers op een realistische manier hoe de ontruiming verloopt en hoe er moet worden gehandeld.

Zo realistisch mogelijk

Tijdens onze ontruimoefening in Utrecht maken we gebruik van acteurs en LOTUS slachtoffers. Door hiervan gebruik te maken kunnen we een ontruiming zo echt mogelijk laten lijken. De deelnemers zullen de echte stress en adrenaline voelen die er tijdens een echte ontruiming ook ontstaat. Het is belangrijk dat de deelnemers hier mee om kunnen en rustig kunnen blijven. De meest ideale situatie om ervaring op te doen, is oefenen in een levensechte, maar veilige en gecontroleerde oefenomgeving. Met echt vuur om de hitte van oplaaiend vuur te voelen en te leren, desondanks, op de vlammen af te stappen en op te treden. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en maken van u een zelfverzekerde BHV’er!

Bereid u voor op een noodsituatie met onze ontruimoefening in Utrecht!

Bent u geïnteresseerd geworden in onze ontruimoefening in Utrecht? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die Crisicom biedt? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Ontruimoefening Utrecht

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)