Meer weten over Crisismanagement? Schrijf u nu in voor de open inschrijving in februari!
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Tabloid 'Analyse Maatschappij', bijlage FD

Tabloid 'Analyse Maatschappij', bijlage FD

19-12-2017

BHV Overal en altijd - Bijdrage Sylvester Bennema in Analyse Maatschappij, tabloid bij FD december 2017Crisicom (en Dag van de BHV) in tabloid 'Analyse Maatschappij' bij FD

Op pagina 7 rechtsboven in de tabloid 'Analyse Maatschappij' bij het Financieel Dagblad december 2017, is een introductie geplaatst naar een uitgebreide bijdrage van Sylvester Bennema, directeur Crisicom en voorzitter van Stichting Dag van de BHV op de website Analyse Maatschappij. In het artikel met het onderwerp "BHV overal en altijd" komt onder meer aan bod dat de Spoedeisende hulp blij is met BHV'ers en dat de maatschappij profiteert van BHV.

Het voorwoord in de tabloid is voor korpschef Erik Akerboom - ambassadeur Dag van de BHV - : "Veiligheid vraagt om gezamenlijkheid." Ook is er veel aandacht voor cybercrime en -security, breuklijnen in de internationale politiek (door historica en terrorisme-expert Beatrice de Graaf) en met een bijdrage van Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven:"Zonder vrijuit spreken kan men de veiligheid niet verbeteren. Veiligheid naar een hoger plan tillen."

Lees de tabloid online