Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Masterclass crisismanagement

Vindt er een crisissituatie plaats binnen uw bedrijf? Tijdens een crisissituatie is het belangrijk dat er juist en snel wordt gehandeld. Onze masterclass crisismanagement zal u en uw personeel volledig opleiden om op de juiste manier te handelen en zo de crisis op te lossen. Wij leiden, trainen en oefenen met werknemers vanuit de overtuiging ‘ervaren is beleven en doen is eigen maken’. De masterclass zal plaatsvinden bij ons praktijkcentrum in Amersfoort, dit in verband met de benodigde faciliteiten.

Snel en doeltreffend handelen

Onze masterclass crisismanagement is ontworpen om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op iedere mogelijke crisissituatie. Tijdens de training wordt een vooropgezet plan gronding geoefend. We leggen het gehele crisismanagementproces gedetailleerd uit en oefenen het ook in de praktijk. Daarnaast leren we werknemers om vanuit hun specifieke rol te handelen, terwijl we gezamenlijk toewerken naar het beheersen en oplossen van de crisis. Onze masterclass biedt waardevolle tools en strategieën om effectief om te gaan met uitdagende situaties, Tot slot stelt de masterclass uw team in staat om snel en doeltreffend te handelen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact op!

Volg de Masterclass crisismanagement bij Crisicom!

Bent u geïnteresseerd geworden in de masterclass crisismanagement? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een afgewogen productportfolio voor crisismanagement en crisiscommunicatie doen ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Masterclass crisismanagement

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)