Hoofd BHV Amersfoort

Binnen een bedrijf of organisatie is het ook belangrijk om een Hoofd BHV te hebben. Die zorgt er namelijk voor dat de BHV binnen het bedrijf is georganiseerd en dat BHV’ers goed zijn opgeleid en geoefend. Bij Crisicom leiden wij een BHV’er op tot hoofd BHV in Amersfoort en omstreken! Na de cursus en trainingen zal uw team verzekerd zijn van een goede hoofd BHV’er en bent u goed voorbereid op noodsituaties waarin BHV moet worden toegepast.


Combinatie van twee opleidingen

De basisopleiding hoofd BHV bestaat uit een combinatie van twee opleidingen. Eerst zal de masterclass BHV-management moeten worden gevolgd. Dit is een tweedaagse opleiding waarin alle aspecten van de BHV, zowel organisatorisch als beleidsmatig worden behandeld. Vervolgens dient de ééndaagse cursus basis operationeel leidinggeven BHV gevolgd te worden. Hierin komen alle aspecten van het centraal leidinggeven aan de BHV-organisatie in de hectiek van calamiteit aan bod. Bij Crisicom adviseren wij hen die zowel beleidsmatig als operationeel bij de BHV betrokken zijn, beide opleidingen te volgen. Ze sluiten namelijk nauw op elkaar aan en kunnen verzekeren van een goed opgeleide hoofd BHV in Amersfoort en omstreken!

Voorzie uw BHV team van een hoofd BHV in Amersfoort en omstreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in een cursus hoofd BHV? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Hoofd BHV

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)