Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

EHBO cursus Utrecht

Een EHBO’er is altijd handig om in de buurt te hebben. Deze persoon weet namelijk wat hij of zij moet doen in het geval van een botbreuk of open wond, maar ook tijdens een hartstilstand of beroerte. De hoofdzakelijk taak van een EHBO’er is om het slachtoffer in veiligheid te brengen. Dit is ook het grootste verschil met een BHV’er. Tijdens een BHV-cursus wordt men namelijk geleerd om levensreddende handelingen uit te voeren, zoals reanimeren, maar ook hoe men zo snel en efficiënt mogelijk een pand kan ontruimen. Een BHV’er is er echt voor het bedrijf, terwijl een EHBO’er er in principe alleen is voor het slachtoffer. Desalniettemin weet iemand die de EHBO cursus volgt in Utrecht hoe een verwonding zo snel mogelijk verholpen kan worden of in ieder geval het bloeden geremd kan worden.

Training bij Crisicom

Tijdens de EHBO cursus in Utrecht nemen de professionele docenten de cursisten mee langs de verschillende theoretische onderbouwingen van de ingrepen. Ook vinden er praktijkexamens plaats waarbij de cursist een LOTUSslachtoffer moet behandelen. De cursus bestaat uiteindelijk uit drie lesdagen en één dag examen.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf in Utrecht met een EHBO cursus!

Bent u geïnteresseerd geworden in een EHBO cursus in Utrecht? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

EHBO cursus Utrecht

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)