Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

EHBO Amersfoort

Tijdens een EHBO cursus in Amersfoort worden veel vaardigheden bijgebracht die belangrijk zijn tijdens medische noodsituaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reanimeren en het verzorgen van mensen met verschillende bloedingen. Ook leert u wat u moet doen in het geval van verslikken of bewusteloosheid. De rode draad tijdens de EHBO cursus is het in veiligheid brengen van het slachtoffer. Wat is het verschil tussen een EHBO- en BHV-cursus? Een BHV’er wordt opgeleid om binnen een bedrijf hulp te ver lenen. Zo leren ze naast reanimeren ook hoe ze een gebouw zo snel en efficiënt mogelijk kunnen ontruimen. Een EHBO’er wordt dus meer opgeleid om persoonlijke hulp te leveren, zonder daarbij rekening te houden met een heel bedrijf.

Training bij Crisicom

De EHBO cursus in Amersfoort, ook wel de opleiding Eerste Hulp Verlener (EHV) genoemd, bestaat uit drie lesdagen en één dag examen. Tijdens de training worden verschillende zaken behandeld waar een EHBO’er te maken mee kan krijgen. Denk hierbij onder meer aan het herkennen van een beroerte, epilepsie, hartinfarct. Ook wordt er meer aandacht besteed aan het behandelen van wonden, breuken, ontwrichtingen en kneuzingen.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf in Amersfoort met een EHBO cursus!

Bent u geïnteresseerd geworden in een EHBO cursus in Amersfoort? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

EHBO Amersfoort

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)