Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Crisistraining

Bent u op zoek naar een geschikte manier om voorbereid te zijn op een crisissituatie? Dan bent u bij Crisicom aan het juiste adres! Wij werken met een belevingsgerichte crisissimulatie. Tijdens de crisistraining maken we gebruik van audiovisuele middelen met regie op afstand. Hierdoor oefent het crisisteam zelfstandig in de crisisruimte op eigen locatie. Op basis van deze methode kan de crisissituatie een realistische manier worden uitgevoerd.

Professionele uitvoering

Voorafgaand aan de training bespreken we eerst een scenario met de klant, waarna we dit veder uitwerken in een draaiboek. Tijdens onze crisistraining maken we gebruik van een realistisch en dynamisch scenario. Dit scenario wordt geregisseerd vanuit een externe regieruimte. Dit houdt in dat beeld- en geluidsspecialisten, de hoofdregisseur, een waarnemer/evaluator, een producer en respondenten/acteurs vanuit een andere ruimte via een scherm meekijken en de stimulatie ‘live’ beïnvloeden met behulp van scripts. Om dit allemaal mogelijk te maken, worden er camera’s en microfoons geplaatst die in verbinding staan met de regieruimte. Na afloop van de simulatie vindt er een evaluatie plaats onder leiding van de observator/evaluator. Na afloop van de simulatie en evaluatie zullen wij een kort verslag voor u en uw bedrijf maken.

Volg een crisistraining bij Crisicom!

Bent u geïnteresseerd geworden in een crisistraining? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een afgewogen productportfolio voor crisismanagement en crisiscommunicatie doen ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Crisistraining

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)