Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Crisisoefening

Bij Crisicom kunt u terecht voor het volgen van een crisisoefening. Tijdens deze crisisoefening maken wij gebruik van een realistisch maatwerkscenario dat dynamisch wordt geregisseerd vanuit de regie op afstand. Door gebruik te maken van regie op afstand  met audiovisuele middelen oefent het crisisteam zelfstandig in de crisisruimte op eigen locatie. Op deze manier is onze oefening erg realistisch en goed uit te voeren. Na afloop vindt er een evaluatie plaats en ontvangt u van ons een kort verslag van de simulatie en evaluatie. Dit zal ervoor zorgen dat u en uw werknemers goed voorbereid zijn op een mogelijke crisissituatie.

‘Golden Hour’

Tijdens een crisisoefening is het ‘Golden Hour’ een belangrijk onderdeel. Het eerste uur van de crisissituatie wordt volledig gesimuleerd, oftewel het ‘Golden Hour’. In het eerste uur is het namelijk heel belangrijk om een goed overzicht te krijgen van de crisissituatie via een gezamenlijk gedragen beeld. Dit gebeurd vaak door de inzet van het BOB-model. Ook is het belangrijk om de eerste prioriteiten vast te stellen en de eerste snelle en belangrijke beslissingen te nemen. Tot slot is het in dit uur ook belangrijk dat de eerste acties worden uitgezet.

Volg een crisisoefening bij Crisicom!

Bent u geïnteresseerd geworden in een crisisoefening? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een afgewogen productportfolio voor crisismanagement en crisiscommunicatie doen ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Crisisoefening

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)