Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Crisismanagementtraining

Bij Crisicom bieden we een crisismanagementtraining aan. We leiden, trainen en oefenen met werknemers vanuit de overtuiging ‘ervaren is beleven, en doen is eigen maken’. Bij crisismanagement moet het probleem zo snel mogelijk worden opgelost en alle schadelijke gevolgen worden bestreden. Om dit goed te kunnen uitvoeren is een goede training nodig. Allen op deze manier kan gezorgd worden dat de crisis zo snel mogelijk op de juiste manier wordt opgelost.

Door regelmatige training wordt vertrouwen opgebouwd

Onze crisismanagementtraining is er om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op iedere mogelijke crisissituatie. Tijdens de training wordt er een vooropgezet plan geoefend. We leren hier werknemers werken vanuit zijn of haar rol, waarbij gezamenlijk wordt toegewerkt naar het beheersen en oplossen van de crisis. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een training gericht op specifieke vaardigheden, zoals media- en communicatietraining, besluitvorming en probleem oplossing en of samenwerking en teamwerk. Tot slot is het belangrijk om de training regelmatig te herhalen, nieuwe teamleden moeten worden opgeleid en bestaande teamleden moeten hun vaardigheden blijven oefenen en ontwikkelen. Door regelmatige training kan er vertrouwen worden opgebouwd en het reactievermogen worden versneld.

 

Volg de crisismanagementtraining bij Crisicom!

Bent u geïnteresseerd geworden in de crisismanagementtraining? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een afgewogen productportfolio voor crisismanagement en crisiscommunicatie doen ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Crisismanagementtraining

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)