Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Crisismanagement training

Bij Crisicom leiden, trainen en oefenen wij met werknemers vanuit de overtuiging ‘ervaren is beleven, doen is eigen maken’. Zo bieden wij ook een crisismanagement training aan. Bij crisismanagement moet het probleem zo snel mogelijk worden opgelost en alle schadelijke gevolgen worden bestreden. Hiervoor is dan ook een goede training nodig, om te zorgen dat de crisis zo snel mogelijk en op de juiste manier zal worden opgelost.

Het verloop van de training

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op iedere mogelijke crisissituatie, daarom is onze crisismanagement training er. Tijdens de crisismanagement training wordt er een vooropgezet plan geoefend. Het gehele crisismanagementproces wordt uitgelegd en geoefend. We leren werknemers, werken vanuit zijn of haar rol, waarbij gezamenlijk wordt toegewerkt naar het beheersen en oplossen van de crisis. De training is voor alle werknemers die deelnemen aan het crisisteam zowel bestuur en directie als het management. Tijdens de training wordt getraind en geoefend door middel van praktische theorie en een belevingsgerichte crisissimulatie. We zullen gebruik maken van een scenario naar keuze en na afloop zullen we alle rollen en taken evalueren.

Volg de crisismanagement training bij Crisicom!

Bent u geïnteresseerd geworden in de crisismanagement training? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een afgewogen productportfolio voor crisismanagement en crisiscommunicatie doen ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Crisismanagement training

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)