Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Crisismanagement opleiding

Tijdens een crisissituatie op de werkvloer is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Ook is het belangrijk om te weten wat er gedaan moet worden, wie welke taken uitvoert en om te zorgen dat er zo efficiënt mogelijk wordt gewerkt. Om ervoor te zorgen dat dit allemaal uitgedacht is en soepel zal verlopen is de opleiding crisismanagement. Tijdens deze opleiding wordt het crisisteam opgezet, alle taken verdeeld en een echte casus geoefend.

Wat leer je tijdens de opleiding

Tijdens de opleiding gaan we eerst kijken wat er gedaan moet worden en hoe dat moet gebeuren, hiervoor gaan we een crisisteam opzetten. Wie er in het crisisteam zitten en wat hun rollen en taken zijn staat beschreven in het crisisplan, deze zetten we ook op. Het crisisteam gaat vervolgens te werk langs een universeel crisismanagementproces. Dit houdt in dat ze gestructureerd werken aan de oplossingen van het probleem. Communicatie is één van de belangrijkste onderdelen binnen een crisissituatie, daarom worden er ook verschillende informatievoorzieningen gebruikt, dit zijn een Plotter CMT en het plotsysteem Crisiskit.  Als het probleem is opgelost vind er een evaluatie plaats. Wat je doet, doe je zelden goed. Daarom is het belangrijk om een opleiding crisismanagement te volgen en eentje die deskundig is voorbereid en professioneel en realistisch wordt uitgevoerd.

Volg de opleiding crisismanagement bij Crisicom!

Bent u geïnteresseerd geworden in de opleiding crisismanagement? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een afgewogen productportfolio voor crisismanagement en crisiscommunicatie doen ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Crisismanagement opleiding

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)