Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Crisismanagement MKB

Doet er zich een probleem voor wat u niet had zien aankomen en heeft dit gevolgen voor uw bedrijf? Dan is er crisis. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen is crisismanagement van groot belang. Crisismanagement MKB verwijst naar de strategieën en acties die door bedrijven worden ondernomen om crisis effectief aan te pakken. Tijdens onze workshop komen alle aspecten van de interne crisisorganisatie, crisisplan en de uitvoering ervan tijdens crisis aan bod.

Het proces

Binnen het crisismanagement MKB is het belangrijk dat er een crisisteam is dat weet wat ze moeten doen en hoe dat moet worden uitgevoerd. Dit team werkt met een crisismanagementproces, ze werken gestructureerd en doen dit veilig, snel, adequaat en effectief. Binnen een crisissituatie is duidelijk communiceren en feitelijke informatie delen belangrijk. Daarvoor is gestructureerde informatievoorziening binnen het crisisteam ook een must, dit kun je doen met plotter CMT en het plotsysteem Crisikit. De communicatie loopt via een strategische woordvoeringslijn. Als de crisis is opgelost is het belangrijk om terug te kijken tijdens de evaluatie. En tot slot is het belangrijk om altijd te oefenen voor crisissituaties, zodat als deze zich voor doen u weet hoe er moet worden gehandeld. Het is van belang dat dit deskundig is voorbereid en professioneel wordt uitgevoerd, alleen zo behaalt u het hoogste rendement.

Crisicom helpt u graag!

Bent u geïnteresseerd geworden in crisismanagement MKB en de crisistrainingen en oefeningen die van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een afgewogen productportfolio voor crisismanagement en crisiscommunicatie doen ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Crisismanagment MKB

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)