Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Crisismanagement

Doet er zich een plotseling groot probleem aan? Dan kan er crisis ontstaan binnen uw bedrijf. Tijdens een crisis is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. Het proces van het oplossen van de crisis en het bestrijden van de schadelijke gevolgen wordt crisismanagement genoemd. Bij crisismanagement is het van belang om een crisisteam in te zetten, een crisisplan op te stellen en de juiste stappen te nemen. Maar aan welke stappen moet u allemaal denken tijdens een crisissituatie? Daar helpen wij u graag bij tijdens onze crisismanagementtrainingen.

Waar houden wij ons mee bezig?

Tijdens onze crisismanagementtrainingen verdiepen we ons in een scenario dat moet worden opgelost. Hierbij komen verschillende zaken aan bod. Er moet bijvoorbeeld een crisisteam worden samengesteld en een crisisplan worden opgesteld. Nadat deze zijn gemaakt, is het belangrijk om een crisismanagementproces te volgen. Gedurende dit proces maken we gebruik van een plotter en een plotsysteem, die zorgen voor gestructureerde informatievoorziening. We kijken ook naar crisiscommunicatie, waarbij aandacht wordt besteed aan media en sociale media. Tot slot vindt er een evaluatie plaats.

Crisicom helpt u graag bij het crisismanagement!

Bent u geïnteresseerd geworden in crisismanagement en de crisistrainingen en oefeningen die van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een afgewogen productportfolio voor crisismanagement en crisiscommunicatie doen ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Crisismanagement

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)