Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Crisisbesluitvorming

Crisisbesluitvorming verwijst naar het proces van het nemen van beslissingen tijdens crisissituaties. Het houdt zich bezig met het identificeren van een crisis, het beoordelen van de ernst ervan, het mobiliseren van de nodige middelen en het nemen van doeltreffende maatregelen om de crisis aan te pakken en te beheersen. Crisisbesluitvorming bestaat vaak uit verschillende stappen. 1. De identificatie van de crisis, 2. De boordeling, 3. De planning, 4. De implementatie en tot slot 5. De evaluatie.

Het proces

Effectieve crisisbesluitvorming vereist vaak samenwerking en coördinatie tussen verschillende belanghebbenden. Het is belangrijk om altijd duidelijk te blijven communiceren, zodat alle betrokkenen altijd op de hoogte zijn van alle stappen die gezet zijn of worden gezet. Het ontwikkelen van een crisisplan, het trainen van personeel en het uitvoeren van oefeningen kunnen helpen bij het verbeteren van de crisisbesluitvorming, daarom zijn wij er bij Crisicom om u en uw bedrijf te helpen met het ontwikkelen hiervan! Met onze trainingen zal de crisisbesluitvorming stukken makkelijker worden.

Maak de crisisbesluitvorming makkelijker door cursussen en trainingen!

Wilt u meer informatie over crisisbesluitvorming? En wilt u meer weten over de crisistrainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een uitgebreid productportfolio ontwikkeld op het gebied van crisismanagement en crisiscommunicatie. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Crisisbesluitvorming

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)