Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Crisis communicatie team

Tijdens crisiscommunicatie is er veel ondersteuning nodig, Het is dan ook belangrijk om een goed opgeleid, getraind en geoefend crisis communicatie team te hebben. Met dit team kunnen namelijk in korte tijd alle nodige werkzaamheden worden verricht. Alleen via deze weg bent u tijdens een crisissituatie in staat om direct de juiste toon te vinden en de juiste dingen te zeggen op crisiscommunicatiegebied.

Het belang van effectieve crisiscommunicatie in de media

Media is tegenwoordig ook een groot deel van de crisiscommunicatie. Gebeurtenissen die de aandacht van de media vragen dienen op een adequate en effectieve manier een reactie van de organisatie te krijgen. Het is daarom ook belangrijk om de juiste mensen te plaatsen in het crisis communicatie team. Tijdens een crisis dient ment ook snel en juist te communiceren onder hoge tijdsdruk, dit is niet voor iedereen weggelegd. Het is belangrijk dat de juiste informatie wordt gegeven en er een duidelijk en juist beeld word gegeven aan de betekenis van de situatie. De kernboodschap die vaak de drie belangrijke elementen empathie, procesinformatie en handelingsperspectief bevat dient op de juiste manier overgebracht te worden.

Leidt uw crisis communicatie team op bij Crisicom!

Bent u geïnteresseerd geworden naar meer informatie over het crisis communicatie team? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom heeft in de loop der jaren een afgewogen productportfolio voor crisismanagement en crisiscommunicatie doen ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met de uitlevering en het voortschrijdend inzicht hierin, zijn onze producten volledig in balans en bieden een optimaal rendement. Ons oog is altijd gericht op de klant. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. En doen dat goed. Graag gaan we in gesprek om uw vraag zo helder mogelijk te krijgen. En vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing. Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Crsis communicatie team

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)