Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

Coördinator BHV Amersfoort

We hopen allemaal dat het nooit van pas zal komen, maar toch is het goed om voorbereid te zijn crisissituaties. Zonder de juiste training kunnen grove fouten gemaakt worden in situaties waar elke seconde telt en iedere beslissing de juiste moet zijn. Daarom is het belangrijk dat er altijd mensen zijn binnen een bedrijf die een training hebben gevolgd om juist te handelen in stressvolle situaties. Een coördinator BHV in Amersfoort heeft verschillende belangrijke taken en verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het opstellen en onderhouden van een veiligheidsbeheersplan, samenwerken met het hoofd BHV, aanspreekpunt zijn voor hulpdiensten en communicatie met het crisis management team. Zoals te zien is, moet een coördinator rekening houden met veel verschillende elementen tegelijkertijd. Daarom is stressbestendigheid een eigenschap die de coördinator wel moet bezitten.


Training bij Crisicom

Tijdens de training van Crisicom tot coördinator BHV in Amersfoort worden u een hoop praktische handvatten aangereikt. Onze deskundige docenten weten met een schat aan praktijkervaring precies hoe u het beste kunt acteren in een bepaalde crisissituatie. Tijdens de twee intensieve trainingsdagen nemen zij u mee door het trainingsprogramma. Zo bent u optimaal voorbereid om het verschil te maken in situaties die daarom vragen.

Voorzie uw BHV team van een coördinator BHV in Amersfoort en omstreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in een cursus coördinator BHV in Amersfoort en omgeving? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Coördinator BHV

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)