Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV trainingen Utrecht

Binnen een bedrijf is het belangrijk dat er te alle tijden BHV’ers aanwezig zijn. BHV’ers zijn er om bij een noodsituatie die gevaar kan opleveren voor de veiligheid van werknemers en gasten letsel en schade zo veel mogelijk te voorkomen en te beperken. Om ervoor te zorgen dat uw BHV’ers op de best mogelijke manier zijn opgeleid, kunt u bij ons BHV trainingen in Utrecht volgen. Tijdens deze trainingen verdiepen we ons in verschillende zaken die komen kijken bij BHV.


Verschillende trainingen

Bij Crisicom kennen we verschillende BHV trainingen in Utrecht en omstreken. Trainingen die u bij ons kunt volgen zijn: receptietraining, preventiemedewerker, workshop communicatie BHV, omgaan met agressie en geweld, omgaan met bomdreiging of poederbrief en tot slot maatwerktrainingen. Deze trainingen kunnen de deelnemers helpen om een nog betere BHV’er te worden. Sommige deelnemers hebben bijvoorbeeld ervaren dat ze in de stress raken tijdens noodsituaties en niet meer weten wat ze moeten zeggen. Zij kunnen bij ons de workshop communicatie BHV volgen, waarmee ze hun communicatievaardigheden kunnen verbeteren en weten wat ze moeten zeggen tijdens noodsituaties. Het is namelijk niet alleen belangrijk om de juiste aanwijzingen aan het verdere personeel te geven, maar ook om te communiceren met de slachtoffers.  

Bereid u voor op een noodsituatie met onze BHV trainingen in Utrecht en omstreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in onze BHV trainingen in Utrecht en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! U kunt contact opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

BHV trainingen

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)