BHV training Hoevelaken

Tijdens een ongeval of calamiteit is het belangrijk om juist te handelen, daarom leiden wij bij Crisicom werknemers op tot BHV’ers. Maar het kan ook zijn dat uw werknemers al zijn opgeleid tot BHV’ers, maar dat u nog op zoek bent naar een nieuwe BHV training in Hoevelaken en omstreken. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Crisicom verzorgt verschillende trainingen, waaronder Omgaan met Agressie en Geweld en een training voor de preventiemedewerker. Voor al onze trainingen geld: ‘Je moet het zelf doen om het te onthouden’ Wat we hiermee bedoelen is dat praktisch trainen de beste manier is om een goede BHV’er te worden.


Receptietraining

Eén van de training die we bij Crisicom aanbieden is de receptietraining. Tijdens deze training bereiden we het receptie- en baliepersoneel voor op hun rol tijdens incidenten en calamiteiten. Het receptie personeel kan namelijk te maken krijgen met zaken als een bommelding of een poederbrief. Tijdens deze situaties is het belangrijk dat er juist gehandeld wordt, maar hoe dit precies werkt leer je niet tijdens de basis BHV. Wel bij onze receptietraining. Er worden nog meer trainingen aangeboden bij ons, alle informatie over onze trainingen kunt u vinden op de website!  

Bereid u voor op een noodsituatie met onze BHV training in Hoevelaken en omstreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in een BHV training in Hoevelaken en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! U kunt contact opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

BHV training

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)