Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV praktijkcentrum

Niemand hoopt ooit in een situatie te komen waarin iedere seconde stelt en u de aangewezen persoon bent om de juiste keuzes te maken. Het lot van één of meerdere mensen ligt dan bij u in de handen. Dit kan enorm stressvol zijn en het is zeker mogelijk dat u helemaal dichtslaat of in paniek raakt. Vooral wanneer zich nieuwe situaties voordoen, kan alles nogal overweldigend zijn. Crisissituaties oefenen in een BHV praktijkcentrum kunnen hierbij een uitkomst bieden. Een situatie als training een keer meemaken en hierop handelen, geeft u handvatten om in het echt betere keuzes te maken.

BHV training

Tijdens een BHV training in het BHV praktijkcentrum wordt u klaargestoomd om adequaat te reageren op verschillende soorten ongevallen en calamiteiten. Eén van de belangrijke onderdelen is het reanimeren van een onwel geworden persoon met en zonder een Automatische Externe Defibrillator (AED). Zo weet u precies wat u moet doen voor het geval iemand levensreddende hulp nodig heeft. Door de cursus te doorlopen en de situaties als proef mee te maken, geeft u uzelf de mogelijkheid om adequaat te reageren in het geval van echte nood.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf met een cursus in het BHV praktijkcentrum!

Bent u geïnteresseerd geworden in een cursus in het BHV praktijkcentrum? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

BHV praktijkcentrum

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)