Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV-praktijkcentrum

De vecht-of-vluchtreactie is een natuurlijke reflex die als een automatisch verdedigingsmechanisme optreedt bij acuut gevaar. Hier heeft men zelf weinig invloed op. Dit mechanisme zorgt ervoor dat al uw zintuigen op de toppen van hun kunnen werken en uw pijngevoeligheid daalt naar een zeer laag niveau. Ontzettend handig voor het geval u zelf in een levensbedreigende situatie terecht komt waar het ieder voor zich is. Wanneer u echter in een crisissituatie terecht komt waar u het hoofd koel moeten houden en meerdere mensen moet aansturen, kan het handig zijn om een situatie al eens eerder meegemaakt te hebben. Door een situatie te herkennen, weet men beter wat de juiste keuzes zijn. Een BHV-praktijkcentrum is hier uitermate geschikt voor.

Herkenning tijdens BHV cursus

Tijdens een cursus in het BHV-praktijkcentrum worden verschillende situaties gesimuleerd en uitgelegd wat de juiste stappen zijn om te doorlopen. De situaties herkennen is van groot belang voor het adequaat handelen tijdens een situatie waarin elke seconde telt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reanimeren met of zonder AED en een gebouw ontruimen bij bijvoorbeeld een brand.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf met een cursus in het BHV-praktijkcentrum!

Bent u geïnteresseerd geworden in een cursus in het BHV-praktijkcentrum? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

BHV-praktijkcentrum

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)