BHV opleiding Soesterberg

Bij Crisicom begrijpen we de waarde van goed opgeleide BHV’ers  en bieden we een uitgebreide BHV opleiding Soesterberg die aan uw specifieke behoeften voldoet. De opleiding is ontworpen om uw werknemers de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen om adequaat te reageren op noodsituaties. Tijdens de 2-daagse opleiding leren de deelnemers over levensreddende technieken zoals reanimatie en het gebruiken van een AED. We verdiepen ons ook in het bestrijden van brand, het evacueren van gebouwen en het verlenen van eerste hulp bij verwondingen.


De 2-daagse opleiding

Tijdens de 2-daagse opleiding zullen onze ervaren instructeurs de deelnemers begeleiden en praktische scenario’s creëren om hun reactie- en besluitvormingsvaardigheden te verbeteren. De deelnemers zullen alles leren wat komt kijken bij een noodsituatie en leren om op de juiste manier te handelen. Na afloop van de 2-daagse opleiding kunnen deelnemers er ook voor kiezen om nog meer trainingen te volgen. We bieden bij Crisicom namelijk ook mogelijkheden voor vervolgtrainingen en periodieke her certificering om ervoor te zorgen dat de kennis en vaardigheden van uw BHV’ers up-to-date blijven. Met onze BHV opleiding in Soesterberg weet u zeker dat uw werknemers goed zijn voorbereid op noodsituaties en in staat zijn om snel en effectief te handelen.

Bereid u voor op een noodsituatie met onze BHV opleiding in Soesterberg en omstreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in onze BHV opleiding in Soesterberg en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

BHV opleiding

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)