Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV online

Voor sommige mensen is het niet mogelijk om een tweedaagse cursus te volgen om het BHV-diploma te halen. Daarom is het ook mogelijk om een deel van de BHV cursus online te volgen. Tijdens deze e-learning kan men in eigen tijd de theorie bekijken en doornemen. De cursist dient de afsluitende toets met een voldoende af te ronden. Hierna krijgt de cursist toegang tot de BHV-praktijkdag. Tijdens de praktijkdag moet de cursist vooral dingen ‘doen’. Denk hierbij aan reanimeren, brand blussen en ontruimen. De e-learning is dus ideaal voor mensen met een druk programma die liever in hun eigen tijd de theorie doornemen. De praktijkdag blijft verplicht om de cursus te behalen.

Verschil met EHBO cursus

De online cursus BHV is anders dan een EHBO-cursus. Een BHV’er regelt namelijk de veiligheid namens het bedrijf, terwijl een EHBO’er vooral voor de persoonlijke veiligheid van het slachtoffer zorgt. Een EHBO’er is daarnaast in staat om eerste hulp te bieden bij verwondingen, een BHV’er wordt alleen geleerd hoe ze levensreddende handelingen kunnen uitvoeren. Daarentegen leert een BHV’er wel hoe een pand zo snel en efficiënt mogelijk ontruimd kan worden. Een BHV’er is er dus voor het hele bedrijf terwijl een EHBO’er er vooral voor het individu is.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf met een online BHV cursus!

Bent u geïnteresseerd geworden in een online BHV cursus? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

BHV online

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)