BHV oefening Utrecht

Na het behalen van een BHV-pas is het belangrijk om te blijven oefenen. Door uw BHV te blijven herhalen en oefenen bent u een stuk zelfverzekerder tijdens een echte noodsituatie. U zal beter weten hoe te handelen, door de realistische trainingen die u bij ons hebt gevolgd. Bij Crisicom bieden we namelijk tal van oefeningen, zoals zogenoemde prikkeloefeningen tot aan (onaangekondigde) algehele ontruimoefeningen. Bent u benieuwd welke voor u het meest geschikt is en waar u en uw bedrijf het meeste plezier van hebben? Dit kunt u het beste doornemen met uw accountmanager of door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag om te kijken naar een passende BHV oefening in Utrecht om uw BHV’ers klaar te stomen voor een echte noodsituatie.

Ontruimoefening

Bij Crisicom laten we onze BHV oefening in Utrecht zo echt mogelijk lijken. We beschikken over acteurs en LOTUS slachtoffers, die bedreven in educatieve rollenspellen kunnen worden ingezet als extra uitdaging tijdens ontruiming. We werken met echt vuur om de hitte van oplaaiend vuur te voelen en te leren om op echt vuur af te stappen. Door de oefening zo realistisch mogelijk te maken wordt er meer vertrouwen opgebouwd en kunnen deelnemers daadwerkelijk ervaren hoe vlammen te blussen.

Bereid u voor op een noodsituatie met onze BHV oefening in Utrecht!

Bent u geïnteresseerd geworden in onze BHV oefening in Utrecht? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die Crisicom biedt? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

BHV oefening Utrecht

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)