Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV oefencentrum

Tijdens het doen van een BHV opleiding is het belangrijk om in de praktijk de verschillende crisissituaties te oefenen. Door de verschillende situaties als oefening mee te maken, zal men tijdens een echte crisissituatie de gevaarlijke situatie eerder herkennen en sneller kunnen handelen dan wanneer de situatie alleen in theorie is doorgenomen. Een BHV oefencentrum is daarom van groot belang. In dit centrum is het mogelijk om verschillende noodsituaties te simuleren en hier zo echt mogelijk om te reageren. De opleiding serieus meedoen, kan net het verschil maken wanneer de nood echt hoog is.

Wat leert men bij een BHV cursus

In het BHV oefencentrum worden verschillende vaardigheden bijgebracht die kunnen helpen bij allerlei noodsituaties die kunnen voorvallen op de zaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan levensreddend handelen, zoals het reanimeren van een onwel geworden persoon inclusief het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED). Daarnaast wordt ook getoond hoe een beginnende brand het beste bestreden kan worden, en hoe een gebouw zo snel en efficiënt mogelijk ontruimd kan worden. Zo wordt de cursist in staat gesteld om in verschillende situaties optimaal te handelen.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf met een cursus BHV oefencentrum!

Bent u geïnteresseerd geworden in een cursus in het BHV oefencentrum? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

BHV oefencentrum

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)