BHV-oefencentrum

Over het algemeen presteren de meeste mensen ontzettend slecht onder stress. De één verstijft terwijl de ander compleet in paniek raakt. Hier kan men niets aan doen, het is immers gewoon menselijke reactie. In een crisissituatie kan dit echter desastreus zijn. Een leidinggevende die verstijfd blijft staan in een situatie die om daadkrachtig persoon vraagt, kan resulteren in ongelooflijk gevaarlijke situaties. Daarom is het van belang om mogelijke crisissituaties al eens mee te maken als oefening. Hierdoor herkent men een situatie en zal men beter in staat zijn om de juiste keuzes te maken en niet onder de stress te bezwijken. Een BHV-oefencentrum is hier de ideale plek voor.

Wat vindt er plaats in het oefencentrum

In het BHV-oefencentrum kunnen meerdere situaties gesimuleerd worden met de benodigde uitleg. Zo weet men precies hoe zo’n situatie te herkennen is en wat de beste manier van handelen is. Denk bijvoorbeeld aan het reanimeren met behulp van een AED of het ontruimen van een vol kantoorgebouw bij een brand. Herken en handel, zo worden zo veel mogelijk mensen in veiligheid gebracht.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf met een cursus in het BHV-oefencentrum!

Bent u geïnteresseerd geworden in een cursus in het BHV-oefencentrum? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

BHV-oefencentrum

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)