Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV middelen Utrecht

BHV-middelen dienen in een gebouw in Utrecht aanwezig te zijn om snel te kunnen handelen bij bijvoorbeeld het ontstaan van een brand. Denk bijvoorbeeld aan de brandblussers die in ieder gebouw aanwezig moeten zijn. De brandblussers of -dekens zijn perfect voor het bestrijden van een beginnende brand. Ideaal voor bijvoorbeeld een keuken bij een restaurant of hotel, waar een brandje altijd wel op de loer ligt. Wat niet in ieder gebouw aanwezig is, maar wel letterlijk van levensbelang is, is een AED. Deze zijn op meerdere plekken in een stad of dorp te vinden. Deze apparaten zijn in staat om een fibrillerend hart weer in een normaal ritme te krijgen door middel van een schok.


Onderhoud van de middelen

Voor blusmiddelen zoals brandblussers in een organisatie geldt de wettelijke onderhoudsplicht. Dit houdt in dat de verschillende brandblussers op tijd vervangen moeten worden. Een brandblusser kan, afhankelijk van de soort, 10 of 20 jaar meegaan. Wanneer de houdbaarheid van de BHV middelen in Utrecht zijn verlopen, moeten ze vervangen worden om de veiligheid te waarborgen.

Wees voorbereid met een cursus met BHV middelen in Utrecht en omstreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in een cursus met BHV middelen in Utrecht en omstreken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

BHV middelen

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)