Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV met LOTUS Amersfoort

Bij een BHV cursus is het van belang dat een situatie zo echt mogelijk wordt gesimuleerd. Hoe echter de situatie wordt nagespeeld, hoe beter men in staat zal zijn om juist en adequaat te handelen in het geval van echte nood. Een BHV cursus met LOTUS slachtoffer in Amersfoort kan daarom enorm belangrijk zijn. Een LOTUS slachtoffer is getraind om een crisissituatie zo realistisch mogelijk na te spelen. Hoe beter het acteerwerk van het slachtoffer is, hoe meer het zal lijken op de werkelijkheid, en hoe beter de cursist de situatie zal herkennen en erop zal reageren. Het werken met LOTUS slachtoffers is daarom van cruciaal belang voor het goed kunnen handelen in het echte leven.


Training tijdens BHV cursus

Tijdens de BHV cursus met LOTUS slachtoffers in Amersfoort en omgeving worden verschillende vaardigheden bijgebracht aan de cursist. Zo leert de cursist bijvoorbeeld levensreddend te handelen in het geval van een hartstilstand door te reanimeren met of zonder een AED. Daarnaast wordt geleerd hoe een brand het best bestreden kan worden en een gebouw het meest efficiënt kan worden ontruimd.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf in Amersfoort met een BHV cursus met LOTUS!

Bent u geïnteresseerd geworden in een BHV cursus met LOTUS in Amersfoort en omstreken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

BHV met LOTUS

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)